Acord de col·laboració amb la revista Altafulles.cat

06-10-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA COMUNICATS I ACTES

Altafulla, 6 d'octubre de 2020

Apreciat soci/sòcia

Et comuniquem que la nostra associació, ATECA - Altafulla, ha signat recentment un acord de col·laboració amb l’empresa Altafullenca de Comunicació Integral, pertanyen al grup de comunicació Avanti i impulsora de la revista Altafulles.cat que es va obrir en versió online el passat 21 de setembre i tindrà la seva edició en paper en pocs mesos. Aquest nou mitjà és el primer que abastarà tota la informació del nostre municipi en les vessants culturals, socials, associatives, esportives i, per suposat, també comercials.

L’acord comporta la creació d’una secció a la web de la revista, www.altafulles.cat, que es titularà “Altafulla és comerç” i que us permetrà, a tots els associats i associades d’ATECA - Altafulla, tenir un espai de difusió concret i, en conjunt, posar a l’abast de les persones una guia del comerç ben completa. Per aconseguir tirar endavant això és imprescindible la vostra col·laboració. Els principals punts de l’acord signat són:

  1. Cada comerç tindrà una fitxa particular on s’hi podran veure 3 imatges de l’establiment, les dades bàsiques del mateix, les hores d’obertura i un mapa de Google amb la geoubicació. És per això que et demanem que ens facilitis les tres imatges que creguis que poden anar a la fitxa del teu comerç i les dades que et comentàvem a la direcció de correu electrònic info@comunicacionavanti.com. Tingues en compte que només tindran fitxa els comerços que ens envieu les imatges (les podeu fer fins i tot amb el mòbil i enviar-nos-les per correu). En el cas que sigueu un despatx professional podeu optar per enviar-nos el logo i alguna imatge del despatx.
  1. A més, el conveni de col·laboració també contempla que a la revista Altafulles que es publicarà en versió paper al mes de maig de 2021, hi haurà una guia del comerç altafullenc, amb un plànol dels carrers i els establiments, que ocuparà les pàgines centrals de la publicació.
  1. A partir d’ara i per ser socis d’ATECA - Altafulla gaudireu de descomptes molt importants a totes les tarifes de publicitat de la revista Altafulles que són molt assequibles a totes les butxaques i que us permetran tenir el vostre anunci concret i particular ja sigui a la web o a la revista en paper.

Tarifas socios ATECA - Altafulla en la revista Altafulles.cat

Esperem la vostra resposta amb la major brevetat possible. Sabem que aquest acord de col·laboració sumarà i ens ajudarà a donar més difusió al comerç i a les empreses altafullenques.

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)