Altafulla un cop més en boca de tothom gràcies a la Xef Sara Nicolàs

20-11-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA COMUNICATS I ACTES

Des d' ATECA ens sentim orgullosos de tots els socis i sòcies que formen part de l'Associació. I, en aquesta ocasió, és un plaer per a nosaltres anunciar que una de les filles d'Altafulla, i Xef al Restaurant Voramar Cal Vitali, la Sara Nicolàs, ha tornat a demostrar a tothom la qualitat de la seva feina i de la nostra terra.

La Sara, guanyadora del millor arròs d'Espanya l'any 2017, ha tornat a aconseguir superar un repte no a l'abast de tothom, i és que ha resultat la guanyadora del nou programa emès per TV3 "Pop Up Xef", on competia amb en Nil Bono, cap de cuina del restaurant Deliranto, amb una estrella Michelin.

L'objectiu d'aquest concurs, presentat per Marc Ribas, és enfrontar a dos cuiners que han de demostrar les seves qualitats culinàries i, a més, la seva capacitat d'adaptació, investigació i creativitat. Treballant en un indret desconegut per a ells i captivant als habitants locals amb un plat especial i creat per ells mateixos.

Tot i les dificultats presentades, la Xef del restaurant Voramar Cal Vitali, ha aconseguit resoldre tots els reptes que el mateix concurs plantejava. Des de convèncer a un vilatà desconegut perquè es convertís en el seu ajudant de cuina, en el cas de la Sara, en Tomàs Brull, del restaurant La Cala Taverna, crear un plat increïble en un temps màxim de 90 minuts i, per descomptat, enamorar als jutges i als clients que han pogut comprovar, de primera mà, la màgia que la Sara fa amb les seves mans dins d'una cuina.

Palamós ha estat l'escenari escollit per a portar a terme la competició i, sens dubte, un cop més, la qualitat i professionalitat de la Sara portarà grans recompenses al seu propi restaurant Voramar Cal Vitali i, també, al nostre municipi.

 

RESTAURANT VORAMAR CAL VITALI
Carrer Pons d' Icart, s/n
43893 Altafulla, Tarragona
RESERVES I CONSULTES: 977 65 06 30

 

Junts fem ATECA!

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)