Assemblea extraordinària 8 de juny 2020 - Gràcies a tots!

13-06-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA COMUNICATS I ACTES

El passat dia 8 de juny vàrem celebrar una assemblea extraordinària per tal d'informar a tots els socis i sòcies dels progressos aconseguits en els últims mesos i quines són les accions previstes per dur a terme durant el pròxim trimestre.

I, donat el grau d'assistència i participació de tots i totes vosaltres, volem agrair-vos la vostra implicació i el suport que estem rebent tots els membres de la Junta d'ATECA - Altafulla. El caliu de tots els socis i sòcies de l'Associació fan que la nostra força sigui més gran, i així, tots plegats, aconseguirem tot allò que ens proposem.

El format que vàrem portar a terme durant l'assemblea extraordinària va permetre l'assistència de l'equip de Govern de l'Ajuntament d'Altafulla, donant pas a un temps de preguntes en la que els associats i associades d'ATECA - Altafulla van poder proposar i resoldre tots els dubtes referents al sector turístic, empresarial i comercial d'Altafulla. Per tant, també volem agrair a l'equip de Govern i de l'Oposició la seva assistència a l'assemblea i la predisposició que van mostrar en tot moment per resoldre els dubtes.

El propòsit d'ATECA - Altafulla creant aquest format es permetre que els associats i associades poguessin plantejar totes les seves inquietuds vers l'actualitat del municipi, donant-los veu i fil directe amb l'Ajuntament per tal d'aconseguir un diàleg que permeti trobar respostes i solucions per poder fer front a la pròxima temporada d'estiu.

Veient l'èxit del format, que ha permès aclarir totes les qüestions dels associats i associades, considerarem mantenir-lo per a actes vinents o assemblees, en les que convidarem a les diferents personalitats que estiguin relacionades en els temes que es tractaran per tal d'ajudar a resoldre les qüestions que tinguem en cada moment.

Creiem que la comunicació és la clau per trobar el camí cap a la normalitat i, a més, per anar més enllà i aconseguir un teixit turístic, empresarial i comercial més beneficiós per a tot i totes nosaltres.

Un cop més, volem agrair-vos a tots i cadascun de vosaltres el vostre suport. Treballem plegats per aconseguir un futur millor per tots i totes les associades d'ATECA - Altafulla.

Seguim!

A continuació us deixem el discurs que va dur a terme el President d'ATECA - Altafulla, Josep Maria Lloret Gual.

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)