Canta, gaudeix, somia! Visquem amb il·lusió, un Nadal diferent

17-11-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA COMUNICATS I ACTES

Nadal és l'època de l'any en què l'amor, les il·lusions i els desitjos, es fan realitat. Durant aquestes dates, els carrers s'omplen de llums, de les dolces rialles dels nens i nenes que, feliços, esperen amb impaciència l'arribada dels Reis Mags de l'Orient, de bones intencions i gestos de germanor que ens uneix amb la resta dels nostres veïns i veïnes i de la màgia que es respira a l'ambient. Tan contagiosa, tan plena de bons sentiments i tan necessària per a omplir d'alegria les nostres vides.

Aquest any, de ben segur, viurem un Nadal diferent.

La situació actual no ens permetrà compartir, com ho hem anat fent fins ara, de les peculiaritats d'aquestes festes. De les reunions amb familiars i amics i de les llargues hores de converses, riures i àpats deliciosos.

Però, tot i que la realitat no és el que ens agradaria, hem de fer un pas endavant i adaptar-nos a la situació. Aconseguint passar aquest any tan diferent amb la màxima felicitat possible.

Des d'ATECA volem aportar el nostre granet de sorra perquè les festes nadalenques continuïn mantenint part de la seva màgia i, per això, hem programat un Concurs de Nadales per a Corals en el que tothom que formi part d'una coral, pugui presentar-se i formar-ne part.

Amb la col·laboració de l'Escola de Música d'Altafulla, visualitzarem tots els vostres vídeos i els compartirem a les xarxes socials per a què les vostres meravelloses veus, puguin arribar a tothom!

Consulta les bases del concurs aqui i gaudeix fent allò que més t'agrada! El vostre esforç, sens dubte, tindrà premi!

Des d'ATECA volem desitjar-vos a tots i a totes, un feliç Nadal!

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)