Carta oberta a tots els propietaris i propietàries de locals

08-05-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA CARTES OBERTES

Altafulla, 08 d'maig de 2020

Estimats veïns i veïnes,

Després de gairebé dos mesos de confinament, ha arribat el moment d'iniciar una nova etapa de la crisi provocada per la COVID-19; la tornada a la rutina i l'apertura dels negocis de la nostra comunitat. Si tot va bé, el pròxim 11 de Maig podrem tornar a obrir les nostres portes.
 

Han estat mesos intensos, durs i difícils. Sense poder atendre a cap client i amb una facturació de 0 euros. La nova temporada estava tot just començant abans que arribés la pandèmia. I els comerços havien fet inversions de milers d'euros per tal de poder oferir als clients el millor del seu sector. Productes que ara han quedat desfasats, caducats o fora de temporada.

Els estalvis, després de dos mesos sense ingressos, amb l'adquisició de nous productes adients a la nova temporada i la posada en marxa de totes les mesures sanitàries de protecció en el local per garantir el benestar dels clients, han desaparegut. I aconseguir restaurar-nos econòmicament és una tasca que ens portarà temps, segurament fins a finals d'any com a mínim.

Molts comerços no podran tornar a obrir les seves portes. I, els que puguin, hauran de reduir l'aforament, el que provocarà que els ingressos no tornin a ser, ni de lluny, els que eren.

Per això, tornem a adreçar-nos a vosaltres, propietaris i propietàries de locals comercials que els teniu llogats. Per fer-vos una crida i demanar-vos la vostra ajuda per poder fer front a la situació. Necessitem que torneu a fer ús de la vostra generositat i que seguiu mantenint els acords de reducció o suspensió de pagament dels lloguers durant uns mesos més.

Tot plegat és una roda que fa que Altafulla funcioni. Si els comerços no poden obrir, els ciutadans no gastaran els seus diners al municipi. L'economia s'aturarà i els vostres locals deixaran de donar-vos rendiments. És millor conservar a aquells inquilins que sabeu que, en situacions normals, paguen, que haver de tancar les portes dels vostres locals. Qui sap quan o si podreu tornar a obrir-les altra vegada.

Altafulla som tots i totes. I junts ens en sortirem! Gràcies per la vostra atenció i pel vostre compromís.

 

Josep Mª Lloret i Gual
President ATECA - Altafulla

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)