COMUNICAT: Noves inclusions a la junta d'ATECA

09-10-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA COMUNICATS I ACTES

Altafulla, 9 d'octubre de 2020

Seguim treballant, dia a dia, cap a la millora de la nostra Associació

Apreciat soci/sòcia

La nostra Associació ha viscut importants canvis en els darrers mesos vers el que estàvem fent fins aleshores. Entre tots i totes, hem fet grans esforços que han donat el seu fruit amb l'impuls aconseguit i els èxits viscuts.

ATECA - Altafulla ha crescut en nombre de socis i sòcies, en suports, en visualització de la nostra comunitat i en esdeveniments que han reportat els beneficis que buscàvem per a tots els nostres associats i associades.

Estem orgullosos i orgulloses del que tots plegats estem aconseguint, de la unió que s'ha establert entre tots els membres de l'Associació i del prometedor futur que se'ns presenta per davant.

Per això, i seguint la mateixa línia que estem portant fins ara, creiem que és el moment perfecte per obrir-nos a la possibilitat d'acollir nous èxits.

Amb esforç, constància, dedicació i organització.

I, per tal d'aconseguir-lo, la professionalitat de la nostra Junta, junt amb la democratització de les decisions que es prenen i es prendran, és imprescindible.

En aquest sentit, volem fer-vos partícips de l'ampliació de la Junta d'ATECA - Altafulla amb la incorporació de 4 nous vocals, que cobriran àrees tan especifiques i fonamentals com són el Màrqueting i la Comunicació, el Comerç, els Professionals, i l'àrea Social i d'Entitats.

Per tant, si algun soci o sòcia estigués interessat a presentar-se per fer-se càrrec d'alguna d'aquestes àrees, preguem que us poseu en contacte amb l'Associació quan abans possible responen a aquest correu per fer-nos'ho saber.

I, un cop tinguem constància de tots els membres que volen fer-se càrrec, convocarem una reunió amb l'objectiu de fer un balanç dels darrers mesos, analitzar la situació actual, i plantejar les diferents estratègies que des de l'Associació volem portar a terme en el futur més immediat.

Com tots i totes sabeu, són temps difícils per a la societat en general. La COVID-19 segueix provocant conflictes que hem d'anar resolent de la millor manera possible i capejant les complicacions que ens comporten.

Per això és tan important que romanem més units que mai, que ens recolzem i escoltem els uns als altres i que, per descomptat, portem a terme accions en conjunt que ens ajudin a seguir creixent i assolin l'estabilitat en els negocis de tots els nostres associats i associades.

Tots i cadascun dels socis i sòcies d'ATECA - Altafulla feu possible que seguim avançant i evolucionant cap a les millores, així que continuem com ho estem fem fins ara i romanguem units per tal d'aconseguir complir tots els objectius que ens proposem.

Junts fem ATECA - Altafulla!

Atentament,

Josep Mª Lloret i Gual
President ATECA - Altafulla

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)