És moment de fer-nos costat, és moment d'ajudar-nos

18-12-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA COMUNICATS I ACTES

Altafulla, 18 d'desembre de 2020

Si necessites ajuda, fes-nos'ho saber!

Apreciat soci/sòcia

El 2020 està sent un any difícil i complicat per a tothom. D'això, ningú té el mínim dubte.

La pandèmia per la COVID-19 ha provocat una crisi sanitària, però, alhora, també una econòmica que està tenint repercussions en el bon funcionament de molts negocis.

Per això, des d'ATECA- Altafulla creiem que és el millor moment per fer pinya, per ajudar-nos i per donar-nos suport els uns als altres en aquests moments tan especials.

A l'Associació som molt conscients de la realitat econòmica que estem vivint i ens sensibilitzem profundament amb ella. I, a causa d'això, volem oferir a tots els nostres associats i associades que no estiguin vivint un bon moment econòmic, la possibilitat d'ajornar la seva quota semestral.

Us garantim que, de forma individual i totalment confidencial, l'associat o associada que ho necessiti pot posar-se en contacte amb nosaltres per gestionar-ho i, junts, trobarem la millor solució per a poder fer front a cada petició en particular; estudiant la possibilitat d'un ajornament, bonificació... El que resulti més convenient en cada cas en concret.

Sempre treballem pel bé comú i per ajudar a tots i cada un dels nostres socis i sòcies, així que si ho necessites, estem per ajudar-te!

Recorda que junts fem ATECA- Altafulla! I només fent pinya, aconseguirem superar tots els moments complicats que hàgim de travessar.

Atentament,

Josep Mª Lloret i Gual
President ATECA - Altafulla

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)