Feliç Sant Jordi 2020 a tothom!

22-04-2020 26 comentaris ATECA - ALTAFULLA ALTRES

Altafulla, 23 d'abril de 2020

 

Benvolguts veïns i veïnes d'Altafulla,

Un any més, amb l'arribada del mes d'Abril ens apropem a una data molt especial per a tots els catalans i catalanes; La diada de Sant Jordi.

Un dia alegre, festiu i ple de bellesa i cultura. Però, aquest any, també ens apropa més a l'esperança, a la determinació i a la il·lusió. I és que el passat, encara que siguin contes, històries o llegendes, ens ha de servir per aprendre com seguir endavant i trobar el camí per a recuperar les nostres vides, la nostra normalitat.

La llegenda de Sant Jordi, com tots sabem, explica la història d'un poble atemorit per un drac ferotge que, dia rere dia, anava menjant-se a un membre de la comunitat. Ningú sabia ja què fer.

Estaven desolats, tristos i esgotats. Amagats a casa, sense compartir vida entre ells. Sense poder sentir-se les rialles tan pures i plenes de vida dels infants pel carrer. Sense poder escoltar el bon dia del fuster, el forner o el ferrer.

La ciutat va convertir-se en un record de qui era. Els carrers buits. La solitud de l'aire empaitant les fulles dels arbres caiguts...
Però el dia que li tocava a la princesa ser menjada pel drac, de sobte, com una espurna de llum, va aparèixer el cavaller Sant Jordi, qui amb determinació i coratge, va aconseguir acabar amb el monstre i així salvar al petit poble d'una mort assegurada.

De la sang de la ferida provocada per Sant Jordi, va sorgir una rosa. Tan pura, vermella i meravellosa que va ser capaç de tornar a omplir d'esperança els cors i les ments de tots els habitants. Aconseguint que els carrers tornessin a omplir-se de vida, ballant, cantant i compartint, tots plegats, un nou futur. I és que tots junts, veïns i amics, podien aconseguir tot allò que es proposessin.

Molts anys després i en una situació més real i res fantasiosa, la COVID-19 és el nostre particular drac ferotge. Ens té amagats, atemorits, tristos i ha convertit els nostres carrers en mers camins en els quals, no fa gaire, compartíem xarrades, riures i abraçades.

Però nosaltres som Altafulla. Un poble unit, gran per la seva gent i cabuts per aconseguir el que desitgem. Res ni ningú podrà amb nosaltres mentre siguem una pinya, mentre fem força tots plegats, mentre ens agafem de les mans per salvar-nos els uns als altres.

Per això, des d'ATECA - Altafulla hem decidit impulsar una nova iniciativa amb la qual tots puguem ajudar-nos. Amb la que recordar-nos a nosaltres mateixos que els forners o els ferrers d'abans són ara els nostres comerços o professionals. Que sense ells, Altafulla no podrà seguir sent tan única, maca i especial. I per això volem adreçar-vos a tots a fer ús dels seus serveis. Per a poder seguir sent qui som i com som.

El consum local, de proximitat, mantindrà viu l'esperit d'Altafulla i amb la força de tot el nostre poble, la vida seguirà sent com la coneixem; plena i bella.

Ompliu d'esperança els vostres cors i gaudiu d'aquest Sant Jordi tan especial. I recordeu que els nostres negocis i professionals segueixen a la vostra disposició, ara i sempre.

Feliç Sant Jordi a tothom!

 

Josep Mª Lloret i Gual
President ATECA - Altafulla

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (26)

Laura Doménech - Pastisseria Ares

24-04-2020

Una mica amb retràs, però felicitar i donar les gràcies a tothom. Tant a clients com a l’associació. Junts ens en sortirem.
Gràcies ATECA per l’esforç que esteu fent per nosaltres.

Antonio Mariscal - Mariscal & Sarroca - Gourmet

24-04-2020

Feliz Post Sant Jordi.

Seguro que entre todos conseguiremos que el próximo sea mucho mejor.

Lo que no hemos de dejar es pasar ninguna ocasión para celebrarla Y disfrutarla con nuestra familia más directa ahora y más adelante con el resto de familiares y amigos.

Son momentos duros, pero por todos merece la pena sacar lo más positivo de nosotros.

Ánimo!!!!

Tanna Cabrera - Beach Real Estate-Costa Dorada

24-04-2020

Si hi ha res que tots tenim per segur aquest any és que ha estat una diada de Sant Jordi diferent per necessitat. Però l’hem celebrat, i tant que l’hem celebrat! Amb roses, llibres, poemes, cançons, imatges… virtuals això sí.

Gràcies ATECA per fomentar iniciatives i mantenir l’esperit del comer d’Altafulla viu. Salutacions companys!

Carles Vallverdú - Camping-Bungalows Santa Eulàlia

24-04-2020

Sant Jordi és sens dubte una de les festes culturals més importants de Catalunya on omplim carrers, places, carrerons de llibres, roses, dracs, cultura i gent gaudint de la festa. És una jornada inoblidable any rere any.

L'any 2020, motivat pel COVID19, no ho hem pogut gaudir de la mateixa manera, ho hem hagut de viure d'una manera diferent, virtual però amb els mateixos bons desitjos que sempre, però més forta si cal.

Sense cap dubte, quan acabi tot aquest mal son, tornarem tots més forts que mai.

Feliç Sant Jordi

Lourdes Puig - Hotel Gran Claustre

24-04-2020

Bon día, despres del día de ahir tan important per tots, "San Jordi " que varen estar a casa sense poder traballar, aquet any no em estat sols, en estat tots mes junts gracias a ATECA.

Joan Blanch - Restaurante Granja Sant Francesc

24-04-2020

Hi haura mes i millors Sant Jordis, tornarem a gaudir del carrer i de la gent. Bona nit a tothom

David - Àltica - Informatica

24-04-2020

Aquest potser ha estat o serà el Sant Jordi més virtual que hem viscut. Esperem repetir-lo ben aviat omplint els carrers i places d'Altafulla!!

Feliç Sant Jordi!!

Joaquim Solé - Dansclas

23-04-2020

Diuen que més val tard que mai, us felicito de tot cor per l’esforç i les iniciatives que esteu proposant, la unió fa la força i en aquests moments més que mai. Endavant i gràcies sempre per tota la dedicació, som un gran equip!!

Cristina Serrano - CS Consulting Group

23-04-2020

Esperem que d’ aquests moments treiem algo bo i que ens ajudem entre tots els del poble per a reactivar el comerç a Altafulla.

David Vendrell - EU Vendrell

23-04-2020

Que la Diada de Sant Jordi d'enguany signifiqui el rebrot d'un roser ben gran. Bona Diada i ànims per a tothom!

Rafael Luque - ALTA 2000

23-04-2020

Buenas noches a todos!

En primer lugar,agradeceros el ánimo que estáis dando a todo el comercio de Altafulla en estos duros momentos, que seguro vamos a superar.
Muchas gracias por vuestro soporte. Y por supuesto,cualquier granito de arena será aportado siempre.

Ánimo y Feliz San Jordi!

Arnau Pérez de Tudela - aComunica Marketing i Comunicació de Proximitat

23-04-2020

Un Sant Jordi estrany i diferent. Tot i així he visitat alguns dels comerços que donen vida al poble. He pogut sortir i comprar llibres pels meus fills a la llibreria del poble, he passat per la fruiteria i he pogut emportar-me també unes roses de roba, i he passat per la farmàcia i el forn.

Anna Vidal - Regal i Paper

23-04-2020

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens van fer els encàrrecs per mail, WhatsApp o telèfon. A les que han vingut avui mantenint les mesures de seguretat. A les que vindran després del confinament. I a les que ho faran el 23 de juliol.

Gràcies per pensar en el Petit Comerç! Feliç Sant Jordi i Feliç Diada!

Mar Vives - Hotel Yola

23-04-2020

Feliç Sant Jordi , a tots els Altafullenc@s!!!

Un any mt especial i raro per tots, com diu la carta de Sant Jordi " carrers buits i tristos... "que conseguirem omplir de nous amb l'esforç de tots. Sortirem d'aqui molt mes savis i preparats per encarar el Futur.

Lena - Depilación Láser Altafulla

23-04-2020

Felicidades a tod@s!

Este año estamos mas unid@s que nunca. Esto me transmite muchos mas ánimos y fuerzas para seguir adelante!

Feliz diada!

Carles Vidal Lucea - Ferreteria Casas

23-04-2020

Bona Diada 2020

Natàlia Sanz - Pizzeria Solocomo

23-04-2020

Feliç Sant Jordi confinat a tots!

Terry - The Little School

23-04-2020

Happy Sant Jordi!

Toni - Trescomatres Multimèdia

23-04-2020

Bona diada Altafullencs !!!

Aquesta diada ens ha tocat viure-la de forma diferent, però això no impedirà que, de forma correcte, ens apropem a les botigues del poble que estiguin oberts i recolzar als nostres comerciants.

I recordeu, quan tot passi, tothom a ajudar a les botigues del poble !!!

Bon Sant Jordi a tothom !!!

Roger - Marbres Socias

23-04-2020

Féliç Sant Jordi a tothom

Roser Cabero - D'AQUI Formatges Artensans i de Pastor

23-04-2020

A Altafulla ens hem de felicitar perquè majoritàriament hem sigut conscients de la gravetat de la situació i hem actuat en conseqüència. No podem baixar la guàrdia; ens queden encara uns quants dies, mesos per poder relacionar-nos i abraçar a les persones estimades que ara només estant darrera una pantalla.

De cop i volta la salut individual i col·lectiva esdevé el tresor més preuat. També sabem que hem de posar-nos les piles per veure com ens en sortirem tots plegats de les greus conseqüències econòmiques d'aquesta aturada mundial. Els recursos, per definició, son limitats i per tant necessitem estratègies col·lectives, també locals, que ens permetin gestionar-los en benefici de tots i totes. 

Donar el nostre suport a la producció i al comerç local reforçarà sens dubte l'economia local que és la que tenim més propera i la que ens pot ajudar en primera instància a seguir endavant.

FELIÇ SANT JORDI!!

Pilar García - Estil Gos Perruqueria Canina

23-04-2020

Feliç Sant Jordi , espero el mes aviat possible que Altafulla pugui tornar a la normalitat i entre tots fem poble i ayudarnos mútuament, també espero que tot el que està passant canvi el respecte a la natura i poguer disfrutar en mes respecte que mai al nostre poble i planeta!!

Chema Flores - Ojea 360º

23-04-2020

Con el convencimiento absoluto de que si hay un camino, este es el camino,... unidad y cohesión de todo el comercio, empresa y profesionales de Altafulla y a partir de ahí a caminar juntos.

No esperes que haga algo el de al lado,.. que te venga alguien a ayudar,... hazlo tu, junto a tu asociación!!!!

Marc - Central Park Immobiliària

23-04-2020

Feliç Sant Jordi!!

Joan Lucas Besora - Via Vins

23-04-2020

Bon dia.

Gràcies per la reflexió de Sant Jordi.

Em sento acompanyat per primera vegada amb una associació que comença a vetllar per els nostres interessos i que té una idea d'aquest poble meravellós que tenim. Altafulla l'últim reducte natural de la Costa Daurada.....

Samuel - Pizzeria Sardenya

23-04-2020

Feliç diada a tots!