Gent de la terra promovent els productes locals

01-07-2020 1 comentaris ATECA - ALTAFULLA PUBLICACIONS SOCIS

Els mesos de pandèmia que estem vivint al món sencer, han aguditzat l'enginy i les ganes de crear, ajudar i potenciar tot allò que és de casa, que ve de les nostres terres i que ajuda i beneficia als nostres veïns.

El món en línia ha estat la nostra finestra a la realitat quan no podíem seguir amb la normalitat i, d'ençà que la COVID-19 va arribar a les nostres vides, la millor manera de poder seguir accedint a tot allò que fins ara teníem, mantenint la màxima seguretat i reduint el risc de contagi, ha estat l'ús de la xarxa.

És precisament per això que les iniciatives digitals han donat l'últim pas per a quedar-se definitivament, per ser prioritari per a tots aquells comerços, productors, proveïdors i empresaris que volen seguir formant part del teixit comercial, empresarial i turístic i, evidentment, per les persones que des de casa volen continuar accedint a tots aquells productes de qualitat i proximitat als que estan acostumats.

La posada en marxa del web CompremBO.com és un clar exemple de passió i ganes. Que, des del nostre propi Municipi, arrenca amb la màxima il·lusió i seguretat que el que proposen és un benefici per a la comunitat en general.

A ATECA - Altafulla ens sentim profundament orgullosos de tots i cadascun dels nostres associats i associades, i obrim les nostres portes a tothom que vulgui seguir lluitant i treballant per un futur econòmic a Altafulla millor.

Què és CompremBo.com?

CompremBO.com és un projecte pensat per a beneficiar a petits productors, proveïdors i veïns. Sense més intermediaris que ells mateixos per a connectar a uns i altres a un preu just i raonable per a tots. I, sobretot, per a garantir que els productes de la terra segueixin formant part de les despenses de tots els qui així ho vulguin.

Altafulla és la seva seu. I l'equip de CompremBo.com és qui es farà càrrec de preparar totes les comandes i repartir-les als domicilis dels compradors.

Per tant, l'esperit del nostre municipi de germanor, és la clau d'aquest nou projecte que hi han posat en marxa dos germans de la Nou de Gaià amb la màxima il·lusió.

A través de la seva plataforma en línia, es podrà accedir a productes de qualitat i proximitat. Productes carnis, fruites i verdures, làctics, de pastisseria... que s'han produït a la nostra terra i que volen arribar a tothom per oferir la seva qualitat i singularitat amb més de 400 productes que s'aniran ampliant segons els consumidors vagin sol·licitant més varietat.

Connectors entre productors i consumidors, la tasca de CompremBo.com, promet garantir la continuïtat de l'economia dels nostres veïns que, després d'uns mesos difícils, tornen a les seves activitats amb més energia que mai i arribant a les nostres cases per omplir-les de meravelloses olors i sabors de la nostra terra.

El suport d'ATECA - Altafulla

Com tothom sap, des d'ATECA - Altafulla donem tot el nostre suport a tots els nostres socis i sòcies. Som una associació dedicada, única i exclusivament a vetllar pels beneficis de tots els comerços, restaurants, hotels, negocis, empresaris... en definitiva, de tots els associats i associades que s'uneixen a nosaltres per a dur a terme, plegats, els objectius prioritaris de l'associació.

Junts aconseguirem tot allò que ens proposem. Tots junts fem ATECA - Altafulla.

Uneix-t’hi!

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (1)

Joan Lucas Besora VIAVINS

01-07-2020

Bon dia.

Com es pot fer per aportar productes de proximitat?