Ja tens plans pels caps de setmana!

09-10-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA PUBLICACIONS SOCIS

Gaudeix dels espectacles musicals, en viu i en directe, al Pati dels Tarongers!

Aquest diumenge dia 11, el Pati dels Tarongers, soci d'ATECA - Altafulla, inicia una nova etapa d'espectacles musicals que s'allargaran durant tot l'any.

Per aprofitar el pont i el festiu del dilluns dia 12, han preparat un esdeveniment d'inauguració de la temporada de tardor, que s'iniciarà el diumenge a partir de les 20:30 h. On tots els assistents podran assaborir les delícies que ofereixen a la seva carta, mentre gaudeixen de l'espectacle musical protagonitzat pel grup "Music and Soul".

La satisfacció de prendre un bon còctel o menjar qualsevol dels plats que ofereixen, cuinats amb passió i delicadesa, mentre l'entorn i la música harmonitzen amb la resta dels sentits dels visitants, és una vivència espectacular que, sens dubte, s'ha d'experimentar.

Però, per goig de tots i totes, el nostre associat inicia així l'apertura dels millors plans per a gaudir dels caps de setmana, oferint una agenda musical variada que amenitzi els vermuts, dinars i sopars que allà es serviran.

L'horari habitual serà els divendres nits, dissabtes nit i diumenge des de les 12:00 del matí fins a les 16:00 de la tarda, ajudant-nos, així, a acomiadar els caps de setmana i enfocar amb més energia i il·lusió les properes jornades de treball.

El Pati dels Tarongers, és un espai únic a Altafulla i, per a tots a aquells que ja el coneixeu, no cal que us expliquem les meravelles, emocions i sensacions que es transmeten en ell. Les muralles del Castell, que s'enlairen creant un ambient fascinant a l'entorn, són només el preludi de la comoditat, satisfacció i pau que es volen transmetre amb aquestes jornades musicals.

INFO & RESERVAS: 977 651 557 Entrada 12 € (consumició inclosa)

Des d'ATECA sempre volem donar suport a tots els nostres socis i sòcies. Perquè l'èxit de tots és el nostre objectiu.

Junts fem ATECA - Altafulla!

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)