Jo sóc Altafulla #jo milloro l'economia del meu poble

28-04-2020 1 comentaris ATECA - ALTAFULLA ALTRES

Altafulla és espectacular. És verda, pura i acollidora amb la immensitat del mar.

Les onades que arriben a les platges venen carregades de futur, de rialles, d'estius sota la calor del sol, de passejos pels carrers i carrerons gaudint dels aires d'història, de nits plenes de romanços i dies carregats d'energia i vida. De records que es mantenen guardats en els nostres cors, ara i sempre.

Altafulla és única. És màgica. És especial i diferent. I és nostra. De tots. Junts fem i som Altafulla. Els de casa i els que veniu a visitar-nos. Els que gaudiu pel passeig marítim o perdent-vos pels carrerons de la Vila Closa. Els que viviu la nostra meravellosa gastronomia amb la màxima delicadesa i els que descobriu, a cada pas, un instant, un racó i un moment que fins ara us era desconegut. Els d'aquí i els d'allà. En conjunt, tots els que la sentim tan nostra que l'estimem amb força.

Altafulla enamora. Ens dóna tot el que té des del primer moment. I ara és ella la que ens necessita.

El món està sent copejat amb força per la COVID-19, en l'àmbit sanitari i econòmic. I aquesta pandèmia no pot acabar amb ella. No ho podem permetre. Així que ara és el millor moment de tornar-li al municipi tot allò que ens ha donat durant tantíssim temps.

A l'Associació Turística d'empresaris, comerços i professionals d'Altafulla, ATECA, som molt conscients de com és la nostra gent, de com sou tots i totes vosaltres i de la força que, plegats, tenim. I per això, posem en marxa una nova campanya de motivació i conscienciació en la qual tothom pugui entendre la seva importància dins del municipi.

Els petits comerços, els professionals i el sector turístic s'estan preparant per afrontar el que està passant. Estan seguint estrictament, i més enllà, totes les recomanacions sanitàries que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l'OMS està posant a l'abast de tots. Estan sent meticulosos en tots els processos. Acurats en mantenir la seguretat dels clients i la dels mateixos treballadors. Pacients i fidels a les seves vocacions d'atenció al públic.

Però necessiten la nostra ajuda per poder seguir treballant i sostenint l'economia d'Altafulla.

El comerç local i de proximitat ha de ser la nostra prioritat. #jomilloroleconomiadelmeupoble, ha de ser el pensament més arrelat. #jocuidoelcomerçdelmeupoble i #joajudoalpetitcomerç, ha de ser la nostra màxima en aquests moments tan difícil per a tots.

Des d'ATECA, a més, t'oferim la targeta "Amic d'Altafulla". És completament gratuïta i, només omplint un formulari, la rebràs al teu correu electrònic junt amb les millores propostes, ofertes i descomptes disponibles als comerços d'Altafulla.

Així que tots i cada un de nosaltres hem de posar en marxa la nostra consciència i entendre que ara, més que mai, ens fem falta els uns als altres. Sense vosaltres, no es podrà mantenir l'activitat econòmica del nostre municipi i Altafulla, tal com la coneixem, deixarà d'existir.

Aquest estiu queda't i vine a Altafulla. Entre tots podrem garantir la teva seguretat i podràs seguir vivint moments inoblidables. T'ho mereixes i Altafulla s'ho mereix.

El consum local, responsable i de proximitat ha de ser una de les nostres prioritats per aconseguir pal·liar els efectes de la COVID-19.

Junts ho aconseguirem, com sempre ho hem fet. No permetem que la màgica llum d'Altafulla s'apagui.

Endavant, ens hi sortirem!

 

Sol·licita ja la targeta d'amic d'Altafulla

 
 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (1)

Josep Mª Recasens

07-05-2020

Una molt bona iniciativa. Endevant !!!