"Un Nadal de regal" Des d'Ateca, sempre pensant en vosaltres

09-12-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA COMUNICATS I ACTES

Des d'Ateca - Altafulla, l'Associació turística d'empresaris i comerciants d'Altafulla, hem iniciat una nova campanya nadalenca per tal d'enfortir els llaços entre veïns, empresaris i comerciants i fomentar el consum al nostre municipi.

Per això, des del proper dia 15 de desembre fins al 5 de gener, ambos inclosos, 40 establiments associats a Ateca - Altafulla disposaran de talonaris per promoure un Nadal amb regal per a tothom.

I és que, amb un total de 40 talonaris, dotats de 10 talons cadascun d'ells, per cada compra de més de 50 euros, el comerç entregarà al client un taló per valor de 5 euros, qui podrà fer ús i gastar en qualsevol comerç descomptant l'import de la seva factura total.

Però, això no és tot! 

El valor de les compres que facin els clients i que no superin els 50 euros, es podran anar acumulant fins que s'arribi a aquesta quantitat! I, com ho sabrem? Doncs per què cada establiment haurà de segellar cada tiquet i grapar-ho al taló del client.

Un cop finalitzada la campanya "Un Nadal de regal" cada comerç que hi hagi canviat talons entregarà, a l'Associació, tots els que tingui i, així, podrem abonar-li per transferència la quantitat corresponent.

Amb aquesta inversió per part d'Ateca - Altafulla, tenim la intenció d'aconseguir que els nostres comerços generin entre 20.000 i 30.000 euros més de l'esperat. Així que, posem-nos a treballar i gaudim d'un bon Nadal!

Aquest any, tots tenim regal! Comprant a Altafulla tots guanyem!

 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)