Xarxes Socials: Si nou et veuen no existeixes

05-10-2020 0 comentaris ATECA - ALTAFULLA PUBLICACIONS SOCIS

El període de confinament ens ha portat també una època d’aprenentatge per acabar demostrant-nos que és del tot necessari arribar a tot el món i a tots els perfils possibles de població. Les estadístiques diuen que entre els mesos de març i maig, l’ús dels telèfons mòbils arreu d’Espanya s’ha incrementat de mitjana més de dues hores al dia. Un 68,25% dels usuaris han dedicat aquest temps a navegar per Facebook, Instagram Twitter i altres xarxes socials.

Amb aquestes dades a la mà, és lògic pensar que cal tenir presència en aquests espais virtuals i que, per tant, si tens un bon producte però la gent no el coneix, és com si no tinguessis res o com si el teu comerç no existís.

A Avanti Comunicació som realistes i sincers quan ens contacta un comerç perquè li gestionem les seves xarxes. Sempre matisem que que les xarxes socials no són les salvadores de res però que tenim clar que sí que es poden convertir en una gran ajuda per a difondre la nostra activitat comercial i vendre més. Dit ras i curt, poden ajudar-nos molt si les tenim i, sobretot perquè no és el mateix, ens serviran de veritat si quan les tenim les utilitzem bé.

Un altre factor obligat a tenir en compte és saber què volem comunicar, com ho volem dir i cada quan volem llençar el nostre missatge. Aquí cal matisar que una bona imatge del producte, un bon lema que l’acompanyi i una assiduïtat a l’hora de publicar són tres elements claus per assolir els objectius finals. Però el problema, com sempre, és el temps. Els comerciants han d’atendre al públic físic que entra als seus establiments, tenir cura dels estocs i fer les compres corresponents, fer el manteniment del local per tenir-lo sempre net i endreçat, interactuar amb els seus proveïdors, fer tràmits de facturació i tantes altres gestions que els acaben impedint portar amb normalitat i un certa periodicitat el control dels perfils de les seves xarxes socials.

El pitjor que pot passar, a banda de no tenir xarxes, és que es tinguin però estiguin abandonades. A Avanti Comunicació ens hem especialitzat en fer la diagnosi de les necessitats que té cada comerç concret a les xarxes socials, determinant què li falta per acabar proposant un disseny concret, un fil argumental amb textos adients i garantint que es publica quan toca. El client ha de deixar a les nostres mans aquesta part tan important del seu negoci que es complementarà amb la feina que realitzarà ell a peu de carrer, a la seva botiga, defensant el seu negoci en primer línia però sabent que fora dels murs del seu establiment, la resta del món sap de la seva existència.

La trajectòria d’Avanti Comunicació aquests últims deu anys, que a més és ben present a Altafulla a través de l’agència Altafullenca de Comunicació Integral, ens ha portat a gestionar les xarxes de més d’un centenar de comerços i col·lectius empresarials de tot Catalunya i ens facilita animar a tothom que llegeixi aquest article de reflexió a contactar-nos i començar a treballar per aconseguir posicionar el negoci i evitar que, com dèiem al principi, no ens vegin i per tant no existim.

Bonificació socis ATECA – Altafulla:

  • Gestió de xarxes socials: 30% de descompte.
  • Creació de logotips: 50% de descompte.

Per a consultes i contractacions contacta amb nosaltres:

  • info@comunicacionavanti.com
 

Si t'ha agradat pots compartir a les xarxes socials!

Fes-nos saber el que penses

* Camp requerit

Comentaris (0)