Logo Grande ATECA

L’Associació Turística d'Empresaris, Professionals i Comerciants d’Altafulla, es va constituir l’abril del 2001. La nostra associació integra a tots els empresaris, treballadors autònoms o per compte propi que tinguin treballadors al seu servei, pertanyent al terme municipal d’Altafulla i àrea d’influència.

 

ÓRGANO DE GOBIERNO

- Presidente: Josep Mª Lloret
- Secretaria: Maria del Mar Vives
- Tesorero: Agustí Martí

 

Objectius

Dinamització

Incidir i actuar a favor del turisme de les nostres comarques.

Treball

Treballar per aconseguir convenis, descomptes i avantatges pels nostres associats, actualment estem dins de PIMEC, i mitjançant la Cambra de Comerç hem realitzat diferents cursos.

Millores

Millorar la imatge del nostre municipi.

Turisme i comerç

Continuar amb el Pla de Dinamització d’Altafulla.

Finalitats

Promoció

Promoure, promocionar i dinamitzar turística, culturalment i socialment el Municipi d’Altafulla i la seva àrea d’influència: programant, procurant, gestionant i duent a terme les accions adients per aconseguir millores socials, econòmiques, culturals, assistencials i turístiques per als seus afiliats.

Representació

Representar (en primera instància) a tots els seus afiliats tant individualment com col·lectivament.

Estratègia

Programar les accions adients per aconseguir millores socials i econòmiques tant per als seus afiliats com per l’àmbit territorial referenciat.

Col·laboracions

Mantenir el contacte necessari,  de tracte amb altres organitzacions afins, de qualsevol àmbit territorial, amb el fi de presentar-se mútua col·laboració i també intercanviar experiències, en matèria professional, sindical o qualsevol altra que repercuteixi en el benefici de l’associació i els seus afiliats.

 

Impulsant Altafulla!